Боти

Бот для керування групою в телеграм

16.11.2022

Бот дозволяє керувати групою 3D-моделей в Telegram. Група створена для користувачів, які обмінюються між собою 3D-моделями для графіки. Кожен завантаження повинно відповідати певним умовам, включаючи зображення, код, назву та теги. Оскільки деякі користувачі можуть не завжди дотримуватись цих умов, весь завантаження в групу проходить через бота.

Процес завантаження відбувається повністю через бота. Користувач завантажує архів моделі, і бот перевіряє, чи немає такої моделі вже в групі. Якщо є, то бот повідомляє користувачеві, що дублювання недопустимо. Потім бот приймає зображення, назву та формує теги в правильному форматі, показує результат користувачеві, і якщо все в порядку, користувач натискає кнопку "Опублікувати".

Для того щоб використовувати групу, кожен користувач повинен завантажити мінімум 10 моделей на місяць. Бот автоматично рахує всю статистику та надає адміністратору доступ до неї. Адміністратор може переглядати всю статистику по всіх користувачах та блокувати будь-якого користувача через бота. Бот також розсилає нагадування, що кількість завантажених моделей в поточному місяці недостатня.

Поділиться